Post by trecopprodanjun on Feb 4, 2022 19:25:06 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Igre za 2 3 4 i Grača ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Igre za 2 3 4 i Grača IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Igre za 2 3 4 i Grača 2022 version ▞▞▞
Užasno. Apsolutno užasno. Ječam se ima što raditi osim igrati se s glupim procesorima ili ljudima. Užasno i dosadno. Popraviti.
Trebalo bi biti 5 igrača
Jako super i jako cool! Stvarno volim ovu igru, stvarno je jako volim! Mogu se igrati sa svojom obitelji i malim bratom i tatom ili mamom ili bakom ili djedom ili stricem i mravom i tako je zabavno igrati se zajedno s tvojom obitelji! Mogu se igrati sa svojim najboljim prijateljima: alena,hasnine,lzaline,dyana,daniel,agnes i posljednji moj mlađi brat pa hvala kreatoru koji je napravio igru stvarno volim creator i ovo je riječ za tebe)riječi za kreatora:be svijetli budi sretan, pa hvala kreatoru
U redu je, ali nisu čak ni roboti, već vi pritiskate gumbe da kontrolirate druge "igrače"
2、3、4人遊戲 模擬 yys
2、3、4人遊戲 模擬 yys
Vi ste super i radite super igrice i radite ih još.
Malo je dosadno, ali ja ga pomalo igram
ovo je dobro za 2-4 igrača i super je cool, ali početak za to
Sviđa mi se Ova igra je jako cool
Zapisuje se hmmm
Ne mogu igrati ovu igru bez prijatelja, ali to je zabavna igra.
Nema interneta? Nema problema! Najbolje offline igre za ...
Najbolje besplatne igre - Microsoft Store
Preuzimanje igre traje jako dugo. Kao, oni to ozbiljno moraju popraviti
Kako igrati Poker? - Admiral
Moji prijatelji su rekli da je ova igra zabavna pa sam je probao preuzeti i da jeste, jako se zabavljam ovo sa svojim rođacima ❤️
ova igra je bila stvarno super! Sviđa mi se! volim se igrati sa svojom braćom i sestrama! ovo morate igrati sa svojom braćom i sestrama za više zabave!!! sviđa mi se igra s piletinom! bilo je smiješno i slatko!😹
Cue Club 2 je sport simulacija videozapis igra koju je razvio Bulldog Interactive . ... 3 Kritični odgovor; 4 Reference; 5 Vanjske poveznice
Dobro je ali dosadno
Vrlo lijepa igra za više igrača
Nije loše, ali imam jedan problem jer su kontrole nogometne igre jako teške, promijenite ih da bi bile puno bolje
2、3、4人遊戲 模擬 yys
2、3、4人遊戲 模擬 yys
2、3、4人遊戲 模擬 yys
Zaostaje svaki put, ali je zabavno j bi preporučio staviti tic tac toe
izvrsna igra za više igrača s puno mini igrica, ali telefon će ponekad blokirati i offline zašto će se telefon blokirati?!
daje više zabave i može razviti umješnost među igračima
pomalo je zabavno u isto vrijeme i jadno, ali mi se sviđa
Apsolutno najbolja igra za 2-4 igrača, ali jednostavno ne volim kad igram s 3-4 igrača uvijek se nađe netko tko se ne može pomaknuti, botton je, popravite taj bug.
Bilo je zabavno, ali i teško pobijediti brata i oca, ja i moja mama smo ipak pobijedili...
Toliko volim ovu igru da je tako zabavna. I mogu se igrati sa svojim prijateljima
Mislim da su najbolje igre za moja 4 prijatelja
To je dobro iskustvo povezivanja za mene i moje rođake. Volimo igru s piletinom, igramo je stalno. To je sjajna igra!
odbiti sve miniigre koje su se potresle, od timske tenkove kupole, do botova za singleplayer, više nije tako zabavno, strategije koje su moji prijatelji imali sada su beskorisne
Dobro je, ali tipke ne rade, u telefonu sam, popravite to
Vrlo je dobar za igranje s našim prijateljima i obitelji i ostalima
Igra za 2-6 igrača od 8. godine starosti pa naviše.
Sviđa mi se ova igra, ali moja sestra i ja igramo zajedno, moja sestra bira crvenu boju, loša je boja, popravite
Iritantno
Igraj Igrice za dvoje na jednom mestu. Najbolje besplatne Igrice za dvoje online. ... Straight 4 Multiplayer. 4 u nizu
Ova igra je toliko glupa da tablet ne kasni, ali igra se ludo kreće sama od sebe
Real Gangster Crime Δράση clfg
Ne želi instalirati
U zadnje vrijeme ide dobro i ne mogu pritisnuti zeleno kako treba, ali svidjela mi se tvoja igra.💞💞
2、3、4人遊戲 模擬 yys
U redu, ovo nije pošteno da je moguće pobijediti četvrtu misiju u Westengu ili što god su botovi bili jači da vas gurnu i oni su previše teški način
Tako je dobar s kovanicama i draguljima!