Post by trecopprodanjun on Feb 4, 2022 19:22:06 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ No Humanity - The Hardest Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ No Humanity - The Hardest Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ No Humanity - The Hardest Game 2022 version ▞▞▞
News - Tzimoulis
πολύ διασκεδαστικό, χαίρομαι που αναβάθμισες το tbh, τώρα το παιχνίδι είναι πολύ ξεκάθαρο, ωστόσο κάποια μικρά σφάλματα σχετικά με την μη έξοδο από την οθόνη κάποιες οδηγίες όπου ο αστροναύτης φαίνεται καλό παιχνίδι, δοκιμάστε το 👍
Το λατρεύω απολύτως
Τόσο δύσκολο που είναι ενοχλητικό, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο εθιστικό και δροσερό!
Ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να αφήσω μια κριτική σε ένα παιχνίδι πριν, αλλά πάντα τα διάβαζα. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάποιον να απαντά σε όλα τα αρνητικά σχόλια ζητώντας την εποικοδομητική κριτική του. Η επιμονή σας με οδήγησε στο να το κατεβάσω και χαίρομαι πολύ που το έκανα! Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, δεν έχω επιβιώσει ακόμα περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα! Χωρίς διαφημίσεις, προκλητικό και εθιστικό. Επιπλέον, ΛΑΤΡΕΥΩ το στυλ των έργων τέχνης!
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ - δεν κατέβασαν το παιχνίδι για 5 λεπτά και είδαμε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για κάθε 5 δευτερόλεπτα παιχνιδιού. Διαγράφω.
Δυστυχώς αυτό δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι βασισμένο σε δεξιότητες όπως ήλπιζα όχι δεν είναι τόσο δύσκολο δεν με πειράζει τόσο δύσκολο, όχι αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού όπου είναι δύσκολο, ελπίζω να μην ξεγελαστείτε μερικοί ηλίθιοι μηχανικοί παιχνιδιών όπως οι επιθέσεις δεν μπορείτε φυσικά να αποφύγετε, εννοώ ότι ίσως αν σας αρέσουν οι τυχαίοι θάνατοι ό,τι κι αν κάνετε αυτό είναι το παιχνίδι σας
ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ SUNNY DAYS - Pierce
No Humanity - The Hardest Game ஆர்கேட் dcki
Τα χειριστήρια είναι λίγο περίεργα για να τα συνηθίσεις, αλλά γενικά πολύ διασκεδαστικά.
No Humanity - The Hardest Game Arkade owfm
Τίποτα επαναστατικό... Ή έστω ουσιαστικά δημιουργικό ή νέο. Αλλά χρησιμοποιώντας το ελάχιστο από τα πάντα, έχετε φτιάξει ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι που μου άρεσε πολύ εδώ και αρκετό καιρό. Καλή δουλειά παιδιά
Αυτό το νέο παιχνίδι arcade είναι εκπληκτικά σχεδιασμένο με ένα φοβερό περιβάλλον για να σας δώσει την καλύτερη εμπειρία ενώ παίζετε. Ως παίκτης, ο στόχος σας
Σούπερ
All Categories Cypriot/Greek (1-14) Kids (20-27) Movies ...
Gorilla Tag στο Steam_集運液體
Είναι τόσο δύσκολο, αλλά αυτό είναι εκπληκτικό. Υπάρχει αριστερό χειριστήριο/χειριστήριο. αλλά μου δίνει περισσότερη συγκίνηση και απόγνωση όταν το παίζω με το δεξί μου είναι δύσκολο.
Υπέροχο παιχνίδι για να περάσει η ώρα! Είναι εύκολο να παίξεις, αλλά δύσκολο να επιβιώσεις. Το pvp είναι λίγο περίεργο, αλλά διαισθητικό.
Γεια σας, έπαιζα πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά έπρεπε να το διαγράψω για να εξοικονομήσω χώρο στο τηλέφωνό μου, αλλά πρόσφατα το εγκατέστησα από το play store και λειτουργούσε κανονικά μέχρι να φτάσω στο μενού και μου είπε ότι ήταν παράνομο αντίγραφο του παιχνιδιού και για να το εγκαταστήσω από το Google play (που το έκανα) και δεν με αφήνει να παίξω άλλο, είναι κοινό πρόβλημα και υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω;
Υπέροχο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι online δεν ανταποκρίνεται. Καλύτερη αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. 😒
No Humanity - The Hardest Game Pelihalli hxbv
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που υπάρχει ένας επεξεργαστής επιπέδου, αλλά ήταν τόσο καθυστερημένος που δεν μπορώ να κάνω καν ένα αξιοπρεπές πράγμα. Ο ήχος που επέλεξα δεν εμφανίστηκε, το φαινόμενο εξασθένησης δεν συνέβη και μερικές φορές το αφεντικό δεν εμφανίζεται καν μετά από πολύ καιρό, ακόμα κι αν το έβαλα να εμφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα
Κατέβασε το No Humanity - The Hardest Game 8.1.1 για Android στην τιμή € 0 της Sweaty Chair Studio, Αποφύγετε τις σφαίρες σε έναν τρελό κόσμο!
Παρά πολύ καλό
Πολύ δύσκολο και απογοητευτικό, αλλά διασκεδαστικό και καλό πέρασμα
Όχι για μένα, γιατί είναι πολύ δύσκολο (δεν είναι αυτό που λέει στον τίτλο) αλλά είναι λίγο διασκεδαστικό όταν παίζεται με μέλη της οικογένειας. (δεν μπορώ να παίξω μόνος πολύ γιατί με απογοητεύει). Επιτέλους θέλω να πω, καλή προσπάθεια .και ενημέρωσα τη βαθμολογία μου με 1 αστέρι σε 3().
Πολύ δύσκολο για μένα!
Ένα πολύ καλό παιχνίδι για να παίξετε όταν πρέπει να περιμένετε μόνο λίγα λεπτά για κάτι Μακάρι να ήταν λίγο πιο εύκολο δεν μπορώ να αντέξω περισσότερο από 40 δευτερόλεπτα
Okay, : Game Room Guys Tornado Dynamo Natural Cork Foosballs - Set of 6 : Foosball ... Why not have some spares on hand for the next time this happens.
Ειλικρινής κριτική μετά το παιχνίδι : - 2 ενώ παίζει PvP ο οικοδεσπότης έχει την επιλογή να αποχωρήσει από το παιχνίδι όποτε κερδίζει ο τρίτος οποτεδήποτε χωρίς καμία ποινή. Αυτή η στρατηγική χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε ένα σημείο που το PvP έχει χάσει την έννοια του compitition. Για το παιχνίδι όταν ο εχθρός κερδίζει χωρίς πέναλτι. - 1 είναι λίγοι χαρακτήρες που θα μπορούσαν να εξελιχθούν. Όσο δύσκολο είναι το παιχνίδι, αυτός ο χαρακτήρας θα μπορούσε να εκφορτίσει σφαίρες από μόνος του καθιστώντας 96% πιθανότητες νίκης στο PvP για τον χρήστη. Καμία δικαιοσύνη για εσένα που πληρώνονται
Zombie War Idle Defense Game Santai mde
Είναι σίγουρα ενδιαφέρον και κάτι παραπάνω από λίγο εθιστικό. Δεν θα το συνιστούσα για άτομα που απογοητεύονται εύκολα. Δεν φέρει την ετικέτα "Hardest Game" χωρίς λόγο!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά το bullet hell καθυστερεί ολόκληρο το πράγμα μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα ή όταν αναβιώνει με διαφημίσεις, δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει και με νομίσματα, επίσης υπάρχει σφάλμα αν πεθάνεις πριν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση της αναβίωσης, αλλά δεν σπάει το παιχνίδι, και είναι χειρότερο με το bullet hell lag
Τέλειο
«Μπορείς να αντέξεις 15 δευτερόλεπτα;» Αυτό είναι όλο το παιχνίδι εκεί. Δεν αρκεί για το γούστο μου, αλλά αν είσαι αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν "a minute man" τότε αυτό είναι το παιχνίδι για σένα.
Περνούσα υπέροχα παίζοντας αυτό το παιχνίδι μέχρι την πρόσφατη ενημέρωση. Τώρα το παιχνίδι δεν θα φορτωθεί, παγώνει στην οθόνη φόρτωσης στο 0% όταν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ή όταν είναι εκτός σύνδεσης. Αν δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα θα ήταν 4 αστέρια. Πρέπει να υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε νομίσματα για να είναι 5.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένας αξιοπρεπής σπατάλη χρόνου, αλλά υπάρχουν άδικες πτυχές που το κάνουν να μην είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει πολύ να απομνημονεύω επιθέσεις και μοτίβα αφεντικών, αλλά δεν υπάρχουν τηλέγραφοι για όταν τα αφεντικά μπαίνουν στην οθόνη. Απλά πρέπει να είσαι τυχερός και να μην είσαι εμπόδιο.
Σκιά τον σκαντζόχοιρο - Shadow the Hedgehog
Diary of a Wimpy Vampire: Prince of Dorkness | Collins, Tim
Τουλάχιστον δώστε ενδείξεις όταν κάτι έρχεται σαν το χέρι.. έχει σκιά για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε..
Είναι σίγουρα αυτό που λέει ότι είναι, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο άδικο βλέπετε ότι είμαι προγραμματιστής παιχνιδιών. Επίσης, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν κάνετε το αφεντικό σας σαν εχθρό, πρέπει να έχετε έναν τρόπο για να αποφύγει ο παίκτης πριν έρθει σαν να έχει μια σκιά ή ένα σήμα, αλλά δεν το έχετε εδώ, απλά πρέπει να εικασία
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ωστόσο πρέπει να έχετε internet για να κερδίσετε νομίσματα και να χρησιμοποιήσετε επιλογές μενού όπως επανάληψη και τις ρυθμίσεις μόνοι σας
υστερεί πολύ, νιώθεις σαν να έχεις 50 ping κάθε φορά που μετακινείς τον χαρακτήρα σου, κάτι που είναι αρκετά ενοχλητικό σε ένα παιχνίδι που αφορά αποκλειστικά την αποφυγή πραγμάτων. ορισμένες ειδικές επιθέσεις (σιαγόνια από την κορυφή, αγόρι με αιχμηρά μαλλιά, κλπ) εξαρτώνται από το να γνωρίζουν από πάνω πού προσγειώνονται οι επιθέσεις τους. Ένα χαρακτηριστικό που χρειάζεται αυτό το παιχνίδι είναι μια προειδοποίηση κάποιου είδους για να σας πει πού ή ποια επίθεση θα ακολουθήσει, επειδή πολλές φορές μπορεί να σκοτωθείτε μόνο από το πλάσμα που καλεί την επίθεση κατά την είσοδο. θα βαθμολογηθεί με 5 αν διορθωθούν
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ
Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, μέχρι που έριξαν μικροσυναλλαγές και διαφημίσεις για σχεδόν όλα όσα κάνετε. Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, υπάρχει μια μικροσυναλλαγή.
Υπέροχο παιχνίδι, σίγουρα ανταποκρίνεται στο όνομά του. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις midroll, δόξα τω Θεώ, αλλά το παιχνίδι προσπαθεί τόσο σκληρά για να σας κάνει να τις παρακολουθήσετε ούτως ή άλλως. Αν ήταν αυτό, θα έδινα υψηλότερη βαθμολογία. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι όλα τα σκουπίδια που σου πετούν για να το κάνουν ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, όπως αναβιώσεις και ικανότητες. Διάολε, έχουν υποχρεωτικά μαθήματα για να σου τα δείξουν. Απλώς το βρίσκω πραγματικά υποκριτικό σε ένα παιχνίδι που προφητεύει ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι εκεί έξω και σου δίνει τρόπους να το κάνεις πιο εύκολο. Καλό παιχνίδι συνολικά.
Κάντε τώρα download το No Humanity - The Hardest Game για Android στο ... Android παιχνίδια; > ... No Humanity is the hardest bullet hell dodge game.
Το φτηνό μου φαίνεται ότι μερικές φορές το απλό είναι ωραίο, αλλά εδώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να το ξεπεράσεις το γεγονός ότι όλα φαίνονται ζωγραφισμένα από ένα παιδί 4 ετών και το παιχνίδι είναι γεμάτο με πρόσθετα, οι προγραμματιστές δεν καταλαβαίνουν αυτές τις μέρες οι άνθρωποι μισούν τα πρόσθετα με φλογερό πάθος . Και όταν πεθάνετε τη στιγμή που προσαρμόζατε τη θέση του δακτύλου σας, οπωσδήποτε πατάτε τη συνέχεια πληρώνοντας νομίσματα ή προσθέτοντας ρολόγια κατά λάθος. η μηχανή νυχιών είναι γεμάτη με αντίγραφα και έχετε πρόσβαση μόνο στα 5 από πάνω.
No Humanity - The Hardest Game Arkade xhvd
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά..... Η νέα ενημέρωση είναι πραγματικά νέα για μένα, και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λάβετε λοιπόν πίσω την παλιά μας ενημέρωση, αφού έχετε τη νέα ενημέρωση, δεν είναι πλέον το πιο δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι όλο, ελπίζουμε ότι οι προγραμματιστές θα το δουν αυτό
Κάθε φορά που παρακολουθώ μια προσθήκη και κάνω κλικ σε αυτήν κατά λάθος, με έδιωχνε από το παιχνίδι
Είναι τόσο εκνευριστικό το joystick κινείται γύρω, έτσι όταν θέλετε να το μετακινήσετε στη μέση της οθόνης.