Post by trecopprodanjun on Feb 4, 2022 19:03:58 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують бали ▞▞▞
▞▞▞ Mini Block Craft 2022 version ▞▞▞
Я вважаю цю гру цікавою, але єдине, що вам потрібно розробити, - це можливість багатокористувацького режиму, тоді я також буду рекомендувати цю гру своїм друзям та членам сім'ї
дуже класна
Фігня повна майнкрафт кращий на 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
1 бал тому що не можна викинути річ
Mini Block Craft Kasual pmeh
Додаток Dis жахливий у 2019 році, це було дуже добре, а 2021 зробив його найгіршим, навіть якщо це був найкращий рік. Так багато реклами, це занадто багато тварин, я швидко подивився на нього, але я ненавиджу це робити це краща версія
Забронювати Guangzhou Seaman's Club - Agoda
Mini Block Craft Diverse ccbb
Фігня Фігня повна туфта
Я люблю цю гру, але вона самотня, немає багатокористувацької гри. Мені нема з ким поговорити 😢😥 і зробити, то чому ставити їй оцінку дві зірки і дякую😅😅
Дитячі іграшки Tool - ROZETKA
Режим виживання занадто складний. Варіанти складності зроблять його більш ігровим, а також не можна видалити існуючі світи, і, нарешті, відбувається збій: прозорі блоки руйнують території та будинки, які мені доводиться перевстановлювати знову і знову.
Гра класна, але є один дуже мінус коли натискаєш на сундучок з різними ресурсами і коли його закриваєш постійна реклама. Тому 4 зірки
Це гарна гра, але потрібно виправити деякі блоки, які не закінчуються, а також ця гра дуже подобається, може зняти стрес
Найгірше, це просто копія Survivalcraft. У цій грі нічого немає Ні NPC, ні порталу, ні режиму виживання, ні багатокористувацької гри, ми не можемо їздити на конях, ми не можемо займатися риболовлею, не можемо займатися фермерством, ми навіть не можемо спати. Треба лише будувати, будувати і нічого більше не будувати. Моя пропозиція, хлопці, не завантажуйте цю гру. Ця гра є підробкою Minecraft. І автор також не поважає нашу думку, а також нічого не додає в оновлення. Творець дуже грубий. Гра має бути видалена з Play Store.
Виживання порушено. Коли у мене є крафтові оланки з деревом, я не можу розділити їх на 2 стопки. Якщо у мене є 2 штуки, я не можу скласти 2 купи з 1 у кожній. А ще є багато реклами. Якщо я відкриваю свій інвентар, а потім закриваю його, я отримую оголошення. І через 5 секунд після перегляду реклами я отримаю ще одну, тому що перевіряю те, що щойно взяв.
Це найгірша версія Minecraft, яку я коли-небудь бачив, завантаження займає близько години, і я маю повні бари, щоб щось вбити, ображена жінка навіть не може змінитися, щоб вижити або одягнути одяг, який я хотів би дати це не зірки, я ненавиджу цю гру і зараз видаляю я настійно не рекомендую цю гру, дякую 😊
Це дійсно весела гра, але після кількох погрань вона продовжує вибивати мене з гри. Якщо ви зможете це виправити, я обов’язково повернуся і залишу кращий відгук.
Mini Block Craft Boshqalar ayiv
Вона в мене нескачується тому я її нераджу
Це настільки погано, що запитує, де ви живете або ваше місцезнаходження, і щоб отримати доступ до вашої камери, я ставлю їй одну зірку, це дозволило мені ввійти в гру, але я дивився на білий екран із написом, що завантажується, але це не зайняло 30 для мене отримати цю гру, тому я думаю, що це погано, не беріть цю гру, якщо ви не хочете витрачати 30 або більше часу, щоб отримати цю гру.
Спочатку все було норм . Але потім ... потім деякі вкладки не прогружалися.(Було написано 1/0) Гра ЖАХ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!!!!!!!
Я думала, що в цьому грі багато яєць але їх мало тому вона мені не сподобалася, чому 1 зірка тому, що вона яскрава і мені ще не сподобалося, що тут нема домашніх котів🐱🐈 тут всі тварини діки я видала не рекомендую тим хто любить домашніх котів ,не подобається👎😾 поки тупа гра .
Мне понравилась гра, ну дуже крута. Давно удалила, зараз скачала а тут столько обнов, я шок!
мене звати
Мені подобається ідея нової гри, але я думаю, що там повинні бути люди, з якими ми можемо поговорити, сім’я, кілька друзів, деякі роботи, машини та деякі інші речі. Будь ласка, використовуйте це, мені все ще подобається нова ідея, але я хочу, щоб вони говорили. Я зніму кілька зірок, поки ти це не зробиш. будь ласка, зробіть це.🤗
Build and Mine!
Гра дуже довго загружається
Mini Block Craft Казуални yqex
Привіт гра чудова. Нема мінусів. І хто скаржиться на рекламу просто виклячіть ViFi
Я кладу чотири зірки бо тут нема людей. Максимчук Софія
Я ненавиджу цю гру, коли я вперше її отримав, вона працювала добре, але тепер наступного дня я намагаюся грати в Agen, вона продовжує мене виганяти
Будь ласка, додайте більше тварин і ведіть тварин, тому що тварини йдуть будь-де, я прив'язую всіх тварин, будь ласка, не дивіться, будь ласка, додайте
Вона дуже дуже дузе класна мені вона подобається...
це було дивовижно, але я думаю, що великому місту потрібно ще кілька будівель, і це має бути більше безкоштовно. Я знаю, що ти так старанно працював над цим, але я думаю, що це було переважно дивовижно, крім тієї частини, де їхній друг намагається створити більше тварин але я думаю, що ви могли б зробити більше, ніж це, мені знадобилося трохи, щоб дійсно зрозуміти, що ви намагалися зробити Minecraft, це просто в більшій версії, я скажу, але є багато крутих унікальних речей, але чому інші світи не можуть бути схожими на велике місто та інше
Cooking Fest: игри за готвене Аркадни rwzy
Mini Block Craft Pro příležitostné hráče zlgv
Ця гра дуже погана. Я намагався відкрити його на одну годину. Якість як кал! Це справді нудно, і я ненавиджу чекати. Грати з друзями. Але я був розчарований! Дурний.
Я дуже люблю цю гру, але коли я встановив гру, я почав будувати будинок, і я не знаю, чи можна заощадити, тому мені довелося починати з початку, тому я поставив їй лише одну зірку. Хто коли-небудь створював цю гру, будь ласка, виправте її. Я все ще люблю гру, і я не збираюся будувати будинок знову і знову, тому я видаляю цю гру.
Чому я там одна.? Хотілося, щоб там було купа інших гравців
Не можна стріляти з зброї
вмене ця поограма не запускається😶
TikTok: Discover videos, music, livestreams & more APK 22.4.5 App ...
Прикольна
Не раджу бо один день і всі хати пропадають потрібно наново строїти
Mini Block Craft Εύκολα xbi